Over ons

Netcap ontwerpt en produceert afdeksystemen voor bakwagens, aanhangwagens, opleggers en speciale vervoermiddelen. Ons product wordt tot in detail naar uw wensen ontworpen en geproduceerd. Het doel van Netcap is iedere eindgebruiker van een systeem te voorzien dat stabiel is, er strak uitziet, feilloos open- en dichtschuift en dat aan zijn specifieke eisen en wensen voldoet. Dit doen wij onder meer door degene die het systeem gaat opbouwen vooraf zoveel mogelijk te adviseren, door altijd een custommade product te leveren, duidelijke opbouwinstructies erbij te leveren en indien gewenst opbouwondersteuning te verlenen.

Geschiedenis

Het bedrijf Netcap International BV is in 1999 opgericht door de toenmalige directie van Knapen Trailers. In eerste instantie werden alleen huiven op Knapen chassis gemonteerd, maar al gauw werden de eerste systemen als kit geleverd in binnen- en buitenland.

Na een samenwerking met Tasko, een leverancier van carrosseriedelen, in de jaren 2005 en 2006, gaat Netcap vanaf 2007 weer haar eigen weg en produceert en verkoopt de custommade kits met veel succes.
Tegenwoordig leveren wij door heel Europa, maar ook ver daarbuiten via agenten en distributeurs en wordt ons speciale product steeds bekender.

Missie en Visie

Het is onze missie om door slimme oplossingen het afdekken van ladingen te vergemakkelijken. Ons doel is om door efficiƫntie transporteurs te helpen die dagelijks te maken hebben met het openen en afsluiten van hun laadvloer.

Netcap wil klanten passende transportoplossingen bieden. Door middel van productinnovaties streven wij ernaar nummer 1 te zijn en te blijven op het gebied van schuifhuifsystemen. Vertrouwen en kwaliteit staan daarbij voorop. Door slimme partnerships en een uitgebreid netwerk biedt Netcap wereldwijd de mogelijkheid om het systeem te gebruiken. Via dit netwerk werken wij aan verdere groei en naamsbekendheid.

Koop Netcap-LPS onderdelen direct in onze webshop

Ga naar de webshop

Neem contact op

T: +31 (0)40 298 50 81

Contactgegevens