Bijzondere Netcap-huif

Netcap en Nooteboom gaven geïnteresseerden, net voor de lockdown van afgelopen december, de mogelijkheid een Nooteboom Teletrailer – voorzien van Netcap-huif – te bekijken bij Van Rijssel carrosseriebedrijf. Van Rijssel is als vaste partner betrokken bij deze bijzondere opbouw. Het is gelukt om in deze tijden, waarin grote evenementen niet mogelijk zijn, toch een informatieve en veilige presentatie neer te zetten.

Het concept van een huif-op-uitschuiftrailer zorgt voor een steeds groter wordende vraag. Om deze reden is gezocht naar een passend alternatief om geïnteresseerden te informeren over de mogelijkheden.

Ruim drie jaar geleden (2017) ontwikkelde Netcap een methode waarbij het mogelijk is om een uitschuiftrailer op een zeer eenvoudige manier te overkappen. De trailer wordt hierbij voorzien van zowel een huif alsmede afdekvloer. Er wordt een dubbel railsysteem toegepast waardoor zelfs in de maximale uitgeschoven stand er rails-overlap is.

Hierdoor kan het systeem ten alle tijden op- en neergerold worden door één persoon. Ook ligt er een uitschuifbare vloer in de trailer waardoor ook het ontstane gat bij het uitschuiven afgedekt wordt. De lading ligt hierdoor beschermd tegen weersinvloeden. Een ander voordeel van dit concept is dat er een enorme tijdswinst ontstaat na het uitschuiven. In slechts een minuut tijd na het uitschuiven, kan lading van meer dan twintig meter worden afgedekt.

Koop Netcap-LPS onderdelen direct in onze webshop

Ga naar de webshop

Neem contact op

T: +31 (0)40 298 50 81

Contactgegevens